leuke-kattennamen-voor-een-duo

Dit zijn leuke kattennamen voor een duo

Komen er binnenkort twee katten bij jullie wonen en heb je nog geen namen voor de poezen? Een kattennaam verzinnen kan nogal wat kattenpootjes in de aarde hebben. Gelukkig kun je in ons Katten & Kittens kattennamen ABC een hoop inspiratie vinden! Op zoek naar twee leuke namen die op elkaar aansluiten? Dan moet je deze leuke kattennamen voor een duo zeker even bekijken. Gebaseerd op bekende figuren uit films, tv series en topsporters worden jouw nieuwe huisdieren sowieso een iconisch tweetal!

Kattennamen voor een duo

Twee poezenbeesten in huis hebben vaak een hoop gezelligheid aan elkaar en halen hun speelse kant goed naar boven. Ga jij voor twee kittens of twee volwassen katten die je nog gaat vernoemen? Overweeg dan zeker om voor een van deze te gekke kattennamen voor een duo te kiezen. Hoe iconisch en hilarisch om deze bekende figuren te doen voortleven in je nieuwe huisgenoten!

Knabbel en Babbel

Perfect voor hele schattige kittens. Knabbel en Babbel zijn de bekende eekhoorns uit de Disney strips (met wereldberoemde piepstem). Sta niet versteld van hun eet- en verzamelkunsten.

Serena en Venus

Op zoek naar een sportieve inslag? Deze namen zijn perfect voor zeer fanatieke kittens, katten en poezen die dol zijn op balletjes en niet vies zijn van spelen. Dit zussen tennis duo is competitief en zeer sportief net als jouw nieuwe huisgenoten.

Serena en Blair

Hello upper east siders, met deze tikkeltje chique duo kattennamen worden je poezen sowieso de populairste huisdieren van jullie straat. Dit iconische duo uit Gossip Girl staat garant voor flink wat stijl, een paar valse streken en wat kattenkwaad.

Welke kattennamen voor een duo zou jij voor deze twee kiezen?

Asterix en Obelix

Asterix en Obelix (en hun hondje Idefix) beleven de grootste avonturen in de gelijknamige strips. Fan van strips? Dan moet je deze grappige namen zeker overwegen.

Bert en Ernie

Deze iconische Sesamstraat figuren zijn de ideale namen voor een grappig katerduo. De stemmen zullen ze niet na kunnen doen, maar hoe leuk om wat jeugdsentiment verder te doen leven.

Timon en Pumba

Fan van Disney films? Haal je kattennamen uit een van de leukste ooit: The Lion King. De namen van dit grappige dierenduo uit de Lion King bekt goed alleen én als duo. Ideaal voor speelse kittens die niet vies zijn van een grappige actie.

Simba en Nala

Laten we even in de Lion King sferen blijven; Simba en Nala zijn mooie vernoemingen in de lijn van de katachtigen, toch? Avontuurlijk, speels en hoffelijk.

Tom en Jerry

Als de kat van huis is.. Tom en Jerry verwijzen naar een iconische tekenfilmserie over de kat en muis die flink met elkaar aan de haal gaan. Het kat en muisspel zou best eens terug kunnen komen als je twee kittens in huis haalt en hoe beter dan je nieuwe katten heren bestempelen als Tom en Jerry? In de lijn der iconische kattennamen voor een duo zijn Tweety en Sylvester overigens ook nog een goed alternatief

Ross en Rachel

“We were on a break” – is misschien wel hun bekendste quote. Als Friends fan mag een verwijzing naar je favoriete tv-serie eigenlijk niet ontbreken. Ross en Rachel kunnen niet met en zonder elkaar en laat dit nou net voor veel kattenduo’s even goed betekenen. Avondje stoeien om vervolgens weer dicht te gen elkaar aan te slapen.

Elsa en Anna

Hebben jullie kinderen? Dan kan een verwijzing naar wellicht hun favoriete animatiefilm niet ontbreken! Wedden dat jullie huisdieren waarschijnlijk iets minder koelbloedig zijn dan deze ijsprinsessen?

Inspiratie voor kattennamen voor een duo

Meer inspiratie? Inspiratie voor namen kun je overal vinden, zo ook in de namen (eigenlijk voor baby’s, maar hee, een naam is een naam! En zeker handig wanneer je niet voor eens standaard kattennaam wil gaan!). Dit idee om je katten duo een naam te geven met dezelfde voorletter zorgt meteen voor een leuke match! Check de video voor nog 25 leuke combinaties!

Welke namen vind jij leuk voor een kattenduo?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.